IDdesign åbner i England


Dato: 31-05-2018 13:31:18
 

Den danske møbelkæde IDdesign er snart klar til at indtage et nyt marked og åbner sit første showroom med skandinavisk møbeldesign i England sidst på sommeren.

Skandinavisk design hitter i store dele af verden, og snart får stilbevidste englændere nemmere ved at indrette deres hjem i den enkle, nordiske stil. Sidst på sommeren slår IDdesign, der er ejet af JYSK-stifter Lars Larsen, nemlig dørene op til det første showroom i England.

Den første britiske IDdesign er placeret i Redbrick Mill tæt på Leeds, som er et shoppingcenter dedikeret til møbler, design og interiør.

- Vi starter med at åbne en mindre butik på ca. 300 kvm med et internationalt koncept, der giver et godt indblik i, hvad IDdesign har at byde på, siger Piet Klein, direktør for IDdesign Franchise.

Fylder hul i markedet

For at skabe en tæt tilknytning til hvert enkelt marked er IDdesign franchisebaseret, og i England er der indgået partnerskab med Sofia Akbar og Mohammed Dabharia, som har mange års erfaring i den engelske møbelbranche og medbringer et solidt markedskendskab.

- Englænderne har virkelig fået øjnene op for den skandinaviske indretningsstil, og vi ser et hul i markedet, som IDdesigns koncept og priser udfylder helt perfekt, siger Sofia Akbar.

Fart på ekspansionen

Den danskejede møbelkæde har oplevet stor interesse de seneste år, og showroomet i England er det 25. i verden. IDdesign er især stærkt repræsenteret i Mellemøsten, men har også ekspanderet i flere europæiske lande og åbnede for nyligt det første bolighus i Asien.

- Det engelske marked er et udfordrende, men også et meget spændende marked med stort potentiale, og vi ser åbningen som et supergodt springbræt til resten af Storbritannien, siger Piet Klein.

Med åbningen i England indfrier IDdesign endnu et skridt i sin ambitiøse strategi om at åbne stadig flere showrooms og udbrede møbelkædens nye koncept til flere dele af verden.

- Vi har skabt et helt unikt butikskoncept og sortiment med skandinavisk twist, som er blevet taget rigtig godt imod, og som vi oplever bred international interesse for, fortæller Piet Klein.

IDdesign forventes at åbne i Redbrick Mill i august 2018.

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra IDdesign A/S:


Ny strategi betyder sammenlægning af møbelkæder
IDdesign åbner sit første bolighus i Asien

Om IDdesign A/S

IDdesign er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 60 møbelhuse og en omsætning på ca. 1,6 mia. kr. IDdesign driver detailhandel under navnene ILVA, IDEmøbler og IDdesign – sidstnævnte har 20 franchisebutikker beliggende i Mellemøsten, Sydeuropa og Østeuropa.

IDdesign ejes af LARS LARSEN GROUP.


Kontakt
E-mail:
Telefon:
Web: www.iddesign.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By:

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk