IDdesign åbner sit første bolighus i Asien


Dato: 30-04-2018 11:32:12
 

Den danske møbelkæde IDdesign indtager en ny verdensdel og åbner sit første bolighus i Asien. Det sker den 27. april, hvor verdens højeste IDdesign åbner i Koreas hovedstad Seoul.

Når IDdesign slår dørene op til det nybyggede femetagers bolighus centralt placeret i Seoul, er det 24. gang møbelkæden åbner uden for Danmarks grænser. Alligevel er denne gang helt anderledes. Det er nemlig IDdesigns første bolighus i Asien.


”Det er et meget spændende skridt for os, som vi har forberedt grundigt gennem næsten to år. Vi ser åbningen i Seoul som et springbræt til resten af Asien, og det har derfor været ekstra vigtigt for os at sikre, at butikken har den helt rette placering og det rigtige sortiment til det asiatiske marked,” siger Piet Klein, direktør for IDdesign Franchise, der ejes af JYSK-stifter Lars Larsen.

Korea baner vejen til Asien
I Danmark er IDdesign A/S bedst kendt for møbelkæderne ILVA og IDEmøbler. Men ude i verden driver IDdesign en række franchisebutikker under eget navn, blandt andet i Mellemøsten og Europa. Med åbningen i Korea er kæden oppe på 24 bolighuse i 12 lande, og med sine 24 mio. indbyggere er Seoul den største by, IDdesign indtil nu har åbnet bolighus i.

”Det er en milepæl for brandet, og vi har høje forventninger. Koreanerne er meget stilbevidste i forhold til både mode, design og trends, og vi oplever en stor interesse for skandinavisk design,” siger Piet Klein.

 Dansk ambassadør deltager i åbningen

IDdesigns første bolighus i Asien er placeret i den hippe og eksklusive bydel Gangnam og kan prale af at være verdens hidtil højeste IDdesign med fremvisning af skandinavisk design på fem etager samt en flot tagterrasse med café og udstilling af havemøbler.

”Det er en attraktiv placering i et kvarter, som tiltrækker mange købestærke koreanere, der efterspørger internationalt design og følger de nyeste tendenser inden for møbler og boligtilbehør,” siger Piet Klein.

IDdesign i Seoul åbner officielt fredag den 27. april, og aftenen før afholdes en åbningsfest for en række VIP-gæster, heriblandt Danmarks ambassadør i Korea, Thomas Lehmann.

Stor interesse fra udlandet

Der er massiv interesse for skandinavisk design, og Korea er ikke det eneste sted, IDdesign snart åbner nyt.
"Det nye butikskoncept og sortiment, som vi har forfinet igennem de seneste år, er blevet modtaget rigtig godt, og vi oplever bred interesse fra stærke samarbejdspartnere i udlandet," lyder det fra Piet Klein, der tidligere i denne uge kunne klippe snoren til den anden IDdesign i Oman.

 

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra IDdesign A/S:


Ny strategi betyder sammenlægning af møbelkæder
IDdesign åbner i England

Om IDdesign A/S

IDdesign er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 60 møbelhuse og en omsætning på ca. 1,6 mia. kr. IDdesign driver detailhandel under navnene ILVA, IDEmøbler og IDdesign – sidstnævnte har 20 franchisebutikker beliggende i Mellemøsten, Sydeuropa og Østeuropa.

IDdesign ejes af LARS LARSEN GROUP.


Kontakt
E-mail:
Telefon:
Web: www.iddesign.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By:

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk