Dyrup i samarbejde med IDEmøbler og ILVA


Dato: 23-02-2017 16:20:05
 

IDEmøbler og ILVA indleder nu et unikt samarbejde med malingproducenten Dyrup, da kunderne i bolighusene ofte ønsker at blive inspireret til både nye møbler og nye farver på væggene.

Når kunderne næste gang besøger en IDEmøbler eller ILVA, så kan de fremover få inspiration til endnu mere end indretningen af deres bolig.

De to kæder oplever nemlig, at mange kunder også vælger at male deres hjem, når de skifter møbler ud. Og ofte spørger kunderne til råds om, hvilke vægfarver der vil være gode til de møbler, de køber. Så nu har de to møbelkæder indgået et samarbejde med malingproducenten Dyrup.

Nye møbler og nye farver

”Når man maler væggene i sit hus, får man lyst til nye møbler – og omvendt, når man køber nye møbler, får man tit lyst til også at få nymalet sit hjem. Så fremover kan vi inspirere til både møbler og boligtilbehør – og også til hvilke farvekombinationer på væggene, som vil passe,” siger Tove Cortnum, Retail Concept Manager.

Tove Cortnum fortæller, at ideen til det nye samarbejde er opstået ud fra en efterspørgsel fra kunderne. Både i bolighusene og på de sociale medier spørger kunder tit om, hvilke farver der er på væggene i de miljøbilleder, som bliver vist i IDEmøblers og ILVAs kataloger.

Farveprøver i bolighusene

Fremover kan kunderne derfor få farveprøver med fra IDEmøbler og ILVA, hvis de bliver inspireret af de farver, som bolighusene har brugt til væggene i deres udstillinger af møbler og boligtilbehør. Derudover markedsføres Dyrups farver også i bolighusenes kataloger, nyhedsbreve og på sociale medier, så kunderne nemt kan få oplyst præcis den farvekode, der er brugt som baggrund på væggene i de miljøer, som IDEmøblers og ILVAs fotos er taget i.

”Kunderne kan for alvor se det nye samarbejde med Dyrup folde sig ud fra uge 9, hvor det er muligt at få farveprøver med fra vores bolighuse,” siger Tove Cortnum.

 

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra ILVA & IDEmøbler:


Stor fremgang i omsætning og resultat i IDdesign a/s.
Arbejdsglæde og omsætning vokser hos ILVA og IDEmøbler
Lisa fra Kolding er Danmarks bedste elev i IDEmøbler og ILVA
IDEmøbler og ILVA åbner outlet i Esbjerg
IDdesign & ILVA søger nye talenter i designkonkurrence
IDEmøbler vil rulle Aalborg-koncept ud flere steder i Danmark
Forventer over 1000 ansøgninger til elevpladser
Dansk møbelkæde ekspanderer i Europa
Møbelkæder spår rekordsalg til Black Friday
ILVA og IDEmøbler vinder igen markedsandele
Sang og dans på IDEmøblers og ILVAs centrallager
Ny logistikchef for IDEmøbler og ILVA
IDEmøbler og ILVA satser på miljørigtige havemøbler
IDEmøbler og ILVA har succes med ny model for elevrekruttering
IDEmøbler og ILVA sætter fokus på ledelse i elevuddannelse
ILVA og IDEmøbler investerer i fremtiden
IDEmøbler og ILVA satser skandinavisk

Om ILVA & IDEmøbler

IDdesign er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 60 møbelhuse og en omsætning på ca. 1,6 mia. kr.

IDdesign driver detailhandel under navnene ILVA, IDEmøbler og IDdesign – sidstnævnte har 20 franchisebutikker beliggende i Mellemøsten, Sydeuropa og Østeuropa.

IDdesign ejes af LARS LARSEN GROUP.


Kontakt
E-mail: kontakt@iddesign.dk
Telefon: 88179000
Web: www.iddesign.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By: Sabro

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk