ILVA og IDEmøbler vinder igen markedsandele


Dato: 10-11-2016 11:17:38
 

Massivt fokus på bedre leveringsevne betyder, at IDdesign står stærkt rustet til fremtiden trods et underskud i 2015/16 på 152 millioner kroner mens omsætningen var på 1.647 millioner kroner.

Leveringsevnen var den helt store udfordring for IDdesign i 2015, hvor virksomheden flyttede sit lager og implementerede et nyt IT-system.

De udfordringer er imidlertid overvundet, og mod slutningen af det seneste regnskabsår og begyndelsen af indeværende, er omsætningen i ILVA og IDEmøbler øget med over 30 procent sammenlignet med året før.

Tilfredse kunder

Derfor er administrerende direktør i IDdesign, Michael Christiansen, heller ikke bange for at konstatere, at ILVA og IDEmøbler er kommet igennem stormvejret.

”Vi har vendt vores tidligere svaghed til vores styrke ved at arbejde benhårdt med leveringsevnen, så vi i dag leverer 97 procent af vores ordrer til tiden. Blandt andet ved at have langt flere varer på lager, hvilket også giver kortere leveringstid på mange produkter. Det betyder tilfredse kunder i butikkerne, hvilket vi også kan se på eksempelvis Trustpilot, hvor kundernes karakterer generelt er gode,” siger direktør Michael Christiansen.

Til gengæld er det ikke tilfredsstillende, at resultatet for 2015/16 blev et underskud på 152 millioner kroner, som både skyldes en periode med færre kunder samt investeringer i IT, logistik og kundeservice. ”Vi har gjort, hvad vi kunne, for at afbøde de gener, kunderne har oplevet som resultat af vores leveringsproblemer, og det har kostet mange penge. Samtidig har vi løbende investeret i fremtiden, hvilket har været muligt, fordi vores ejer løbende har indskudt nødvendig kapital,” fortæller Michael Christiansen.

Stærkere end nogensinde

Han mener derfor også, at IDdesign står stærkt i forhold til fremtiden.

”Vi har et solidt kapitalgrundlag, vi leverer til tiden, og der investeres massivt i bedre kundeservice, lavere priser og uddannelse af medarbejdere. Samtidig fortsætter vi med at modernisere, flytte og åbne nye butikker, hvilket er med til at give vores kunder en endnu bedre oplevelse,” siger Michael Christiansen.

Han forventer derfor også, at 2016/17 vil generere et markant forbedret resultat.

”Vi har i indeværende regnskabsår en omsætningsvækst på over 30 procent i forhold til sidste år, og vi vinder markedsandele. Det viser, at kunderne er klar til at give os en ny chance på trods af problemerne i 2015. Det er jeg taknemmelig over, for vi brænder for god kundeservice, og vi vil gerne vise, at vi har lagt leveringsproblemerne bag os og nu holder, hvad vi lover. Det glæder mig på alle medarbejderes vegne, at de kan se og mærke, at den store indsats, de har ydet, giver resultat,” siger Michael Christiansen.

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra ILVA & IDEmøbler:


Stor fremgang i omsætning og resultat i IDdesign a/s.
Arbejdsglæde og omsætning vokser hos ILVA og IDEmøbler
Lisa fra Kolding er Danmarks bedste elev i IDEmøbler og ILVA
IDEmøbler og ILVA åbner outlet i Esbjerg
Dyrup i samarbejde med IDEmøbler og ILVA
IDdesign & ILVA søger nye talenter i designkonkurrence
IDEmøbler vil rulle Aalborg-koncept ud flere steder i Danmark
Forventer over 1000 ansøgninger til elevpladser
Dansk møbelkæde ekspanderer i Europa
Møbelkæder spår rekordsalg til Black Friday
Sang og dans på IDEmøblers og ILVAs centrallager
Ny logistikchef for IDEmøbler og ILVA
IDEmøbler og ILVA satser på miljørigtige havemøbler
IDEmøbler og ILVA har succes med ny model for elevrekruttering
IDEmøbler og ILVA sætter fokus på ledelse i elevuddannelse
ILVA og IDEmøbler investerer i fremtiden
IDEmøbler og ILVA satser skandinavisk

Om ILVA & IDEmøbler

IDdesign er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 60 møbelhuse og en omsætning på ca. 1,6 mia. kr.

IDdesign driver detailhandel under navnene ILVA, IDEmøbler og IDdesign – sidstnævnte har 20 franchisebutikker beliggende i Mellemøsten, Sydeuropa og Østeuropa.

IDdesign ejes af LARS LARSEN GROUP.


Kontakt
E-mail: kontakt@iddesign.dk
Telefon: 88179000
Web: www.iddesign.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By: Sabro

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk