Møbelkæder spår rekordsalg til Black Friday


Dato: 22-11-2016 14:10:25
 

IDEmøbler og ILVA sætter hovedkontoret på vågeblus og sender alle kolleger ud i bolighusene for at servicere kunderne til Black Friday. Selskabets direktør vurderer, at Black Friday bliver årets uden sammenligning største handelsdag.

Danskerne har de seneste år taget det amerikanske fænomen Black Friday til sig i en sådan grad, at detailbranchen generelt betegner dagen som en af årets helt store, hvor en god bid af juleomsætningen skal hentes ind.

IDEmøbler og ILVA har de seneste år også givet store besparelser til Black Friday. I år har kæderne valgt at satse yderligere på dagen, hvor markedsføringen bliver skruet ekstra op – og priserne bliver skruet ned.

Samtidig har administrerende direktør Michael Christiansen hos IDdesign, der er selskabet bag IDEmøbler og ILVA, valgt at sætte hovedkontoret på vågeblus og sende alle kolleger ud i butikkerne.

”Vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at betjene kunderne i vores bolighuse. Vi forventer, at vi når en omsætningsrekord, og derfor har vi i år besluttet, at alle skal give en ekstra hånd med ude i bolighusene, så de mange kunder får en god oplevelse trods travlheden,” siger Michael Christiansen, der også selv skal ud og sælge møbler.

IDEmøblers og ILVAs erfaringer fra de seneste år med Black Friday er, at kunderne i særlig høj grad køber de mere eksklusive og dyrere møbler, fortæller Michael Christiansen.

”Besparelserne er målt i kroner naturligvis størst på de bedste kvaliteter, der ligger øverst i prisspændet, så når vi sætter en masse af vores spændende nyheder, topsælgere og mærkevarer ned på samme dag, så bliver det taget godt imod af vores kunder,” siger han.

Hos ILVA og IDEmøbler bliver alt i bolighusene sat ned med mindst 25 procent – og samtidig er mange varer nedsat med op til 50 procents besparelser. Derudover sælger kæderne ud af en masse kollektionsprøver og udstillingsmodeller.

De to møbelkæder har valgt at udvide tilbuddene på Black Friday til også at gælde lørdag og søndag – fra fredag den 25. november til søndag den 27. november.

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra ILVA & IDEmøbler:


Stor fremgang i omsætning og resultat i IDdesign a/s.
Arbejdsglæde og omsætning vokser hos ILVA og IDEmøbler
Lisa fra Kolding er Danmarks bedste elev i IDEmøbler og ILVA
IDEmøbler og ILVA åbner outlet i Esbjerg
Dyrup i samarbejde med IDEmøbler og ILVA
IDdesign & ILVA søger nye talenter i designkonkurrence
IDEmøbler vil rulle Aalborg-koncept ud flere steder i Danmark
Forventer over 1000 ansøgninger til elevpladser
Dansk møbelkæde ekspanderer i Europa
ILVA og IDEmøbler vinder igen markedsandele
Sang og dans på IDEmøblers og ILVAs centrallager
Ny logistikchef for IDEmøbler og ILVA
IDEmøbler og ILVA satser på miljørigtige havemøbler
IDEmøbler og ILVA har succes med ny model for elevrekruttering
IDEmøbler og ILVA sætter fokus på ledelse i elevuddannelse
ILVA og IDEmøbler investerer i fremtiden
IDEmøbler og ILVA satser skandinavisk

Om ILVA & IDEmøbler

IDdesign er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 60 møbelhuse og en omsætning på ca. 1,6 mia. kr.

IDdesign driver detailhandel under navnene ILVA, IDEmøbler og IDdesign – sidstnævnte har 20 franchisebutikker beliggende i Mellemøsten, Sydeuropa og Østeuropa.

IDdesign ejes af LARS LARSEN GROUP.


Kontakt
E-mail: kontakt@iddesign.dk
Telefon: 88179000
Web: www.iddesign.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By: Sabro

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk