Ny logistikchef for IDEmøbler og ILVA


Dato: 03-06-2016 10:09:41
 

42-årige Jakob Andersen er ny logistikchef for IDEmøbler og ILVA. Jakob Andersen har en lang karriere bag sig inden for logistik.

IDdesign – der er selskabet bag kæderne IDEmøbler og ILVA – har ansat en erfaren mand til at stå i spidsen for selskabets logistik.

Jakob Andersen har tidligere gjort karriere i Lemvigh Müller, Brødrene Dahl og Optimera – og skal nu sikre logistikken for de mange IDEmøbler og ILVA-butikker rundt om i landet.

- IDEmøbler og ILVA har senest samlet alle deres lagerfunktioner i Vejle – det er en meget spændende periode for koncernen, hvor vi i logistik har en stor opgave i at få alting til at glide perfekt. Vi har en masse gode kolleger på lageret, og vi skal fastholde det gode teamwork for at servicere vores kunder bedst muligt – vi kalder det logistik med kunden i centrum, siger Jakob Andersen.

Jakob Andersen er løbende blevet forfremmet i sine tidligere jobs inden for logistik, hvor han har fået mere og mere ansvar. Men hos IDEmøbler og ILVA er det første gang, at han er øverst ansvarlig for al logistik i selskabet – og den udfordring var en af de udslagsgivende faktorer, da han takkede ja til jobbet.

- Nu er det ultimativt mit ansvar hele vejen rundt – og samtidig giver det mig en mulighed for at prøve alle de erfaringer af, jeg har gjort mig i mine tidligere job. Det er en spændende udfordring, som jeg ikke kunne takke nej til, fortæller Jakob Andersen.

Jakob Andersen har tidligere arbejdet med logistik på Fyn, Sjælland og i Jylland. Han er oprindeligt fra Randers – og bor også i Randers i dag sammen med sin kone og søn.

CV – Jakob Andersen

1990: Handelsskoleuddannet.
1992: Grossistuddannelse i SOLAR.
1992-2008: Lemvigh Müller (Louis Poulsen El-teknik A/S). Bestred en række jobs: Begyndte som internsælger og endte som distributionschef for Danmark.
2018-2016: Saint-Gobain Distribution Danmark (Brødrene Dahl og Optimera). Begyndte med ansvaret for det østlige Danmark og endte med ansvaret for hele Danmark.
2016-: Logistikchef for IDdesign, selskabet bag IDEmøbler og ILVA.
42 år gammel, gift på 10. år, søn på 10 år – oprindeligt fra Randers, hvor han også bor i dag.

Fakta – IDdesign

IDdesign er hovedselskab for kæderne ILVA, IDEmøbler og IDdesign og er dermed Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 71 møbelhuse og en omsætning på ca. 1,7 mia. kr.

Yderligere information, kontakt Logistikchef Jakob Andersen, jaan@iddesign.dk

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra ILVA & IDEmøbler:


Stor fremgang i omsætning og resultat i IDdesign a/s.
Arbejdsglæde og omsætning vokser hos ILVA og IDEmøbler
Lisa fra Kolding er Danmarks bedste elev i IDEmøbler og ILVA
IDEmøbler og ILVA åbner outlet i Esbjerg
Dyrup i samarbejde med IDEmøbler og ILVA
IDdesign & ILVA søger nye talenter i designkonkurrence
IDEmøbler vil rulle Aalborg-koncept ud flere steder i Danmark
Forventer over 1000 ansøgninger til elevpladser
Dansk møbelkæde ekspanderer i Europa
Møbelkæder spår rekordsalg til Black Friday
ILVA og IDEmøbler vinder igen markedsandele
Sang og dans på IDEmøblers og ILVAs centrallager
IDEmøbler og ILVA satser på miljørigtige havemøbler
IDEmøbler og ILVA har succes med ny model for elevrekruttering
IDEmøbler og ILVA sætter fokus på ledelse i elevuddannelse
ILVA og IDEmøbler investerer i fremtiden
IDEmøbler og ILVA satser skandinavisk

Om ILVA & IDEmøbler

IDdesign er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 60 møbelhuse og en omsætning på ca. 1,6 mia. kr.

IDdesign driver detailhandel under navnene ILVA, IDEmøbler og IDdesign – sidstnævnte har 20 franchisebutikker beliggende i Mellemøsten, Sydeuropa og Østeuropa.

IDdesign ejes af LARS LARSEN GROUP.


Kontakt
E-mail: kontakt@iddesign.dk
Telefon: 88179000
Web: www.iddesign.dk
Adresse: Damvej 9
Postnummer: 8471
By: Sabro

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk