Matas vælger RELEX til at effektivisere deres Supply Chain


Dato: 01-10-2019 12:33:54
 

Matas styrker deres detailplanlægningsløsning ved at introducere forecasting og optimering af vareforsyningen. Målet er at forøge gennemsigtigheden i deres forsyningskæde og forbedre fleksibiliteten.

Matas, som leverer til 280 butikker i Danmark fra et centralt distributionslager, erstatter deres tidligere teknologi med en løsning til forecasting og optimering af vareforsyningen fra detailplanlægningseksperterne RELEX Solutions. RELEX’s teknologi vil forbedre gennemsigtighed på tværs af forsyningskæden, give en effektiv forecasting af kampagner samt støtte Matas’ voksende nethandel.

Med mere end 1.000 brands i deres sortiment håber Matas på at gøre det nemmere for kunderne at finde de produkter de søger i enhver af deres landsdækkende butikker, samtidig med at de øger salget, kan reducere lagerbeholdningen og opretholde en høj kundeservice. 

Matas kan også se frem til at optimere interne processer med en mere effektiv planlægning og opfølgning. Dermed kan de etablere et tættere samarbejde med kollegaer og leverandører, automatisere rutine opgaver og give deres planlæggere bedre muligheder for at bruge deres kompetencer.

“Vi ønskede os den bedst tilgængelige løsning i branchen som kan støtte os i den løbende transformering af vores drift,” siger Brian Gøbel Poulsen, Logistik Direktør hos Matas. “RELEX leverer et banebrydende og effektivt rebskab til forecasting og optimering af vareforsyning som kan hjælpe os med at nå vores mål om at øge gennemsigtighed og effektivitet i vores forsyningskæde.”

Matas vil gerne opgradere deres teknologi for at sikre, at de har de bedst tilgængelige redskaber på markedet til rådighed. “Vi kiggede på flere forskellige løsninger og valgte RELEX, fordi deres forecasting løsninger passer perfekt sammen med vores strategiske vision,” siger Poulsen. “RELEX’s løsning kommer med gode anbefalinger fra deres brugere, og med de resultater de har opnået andre steder, så er vi meget spændte på at se hvad vi kan opnå!”

“Det er altid meget givende at arbejde med en virksomhed som Matas som ser frem ad og går efter langsigtede løsninger” siger Søren Gram Christensen, Country Manager hos RELEX Solutions. “Vi er sikre på, at vi kan opnå de mål vi har sat sammen og ser frem til at starte denne rejse, som vil fremtidssikre Matas’ processer. At samarbejde med en respekteret virksomhed som Matas kan kun booste vores voksende omdømme og profil både globalt og nationalt.”

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra RELEX Solutions:


Nordic Nest samarbejder med RELEX for bedre at håndtere vækst
Case Derome: At sikre en succesfuld implementering og forandringsproces under hastig vækst
Coop Danmark styrker sin planlægningsstrategi med RELEX
Amerikanske AutoZone samarbejder med RELEX Solutions om forecasting og optimering af vareforsyningen
RELEX Solutions opkøber Zenopt
Åhléns forstærker deres forsyningskæde med RELEX
Decision Science og pragmatisk artificial intelligence (AI) i detailbranchen

Om RELEX Solutions

RELEX Solutions leverer sammenhængende planlægningsløsninger til detailhandlere som giver enestående resultater for kunder i hele verden.

RELEX Solutions er dedikeret til at hjælpe virksomheder med at forbedre deres konkurrenceevne gennem lokaltilpassede sortimenter, profitabel indretning af butikslokaler, præcise forecast og automatisk genopfyldning samt optimeret arbejdsstyrke planlægning. Vores SaaS-løsninger leverer hurtig tilbagebetaling og kan bruges som en samlet detailplanlægningsløsning. Dette muliggør tværfunktionel optimering af kerneprocesserne: kategori, forsyningskæde og butiksdrift.

Vores ’unified planning solution’ tilpasser sig nemt til forandringer i drift og processer, uanset om du er en hurtigvoksende udfordrer eller et godt etableret internationalt selskab. RELEX gør det muligt for virksomheder at planlægge bedre, sælge mere og mindske spild, uanset hvor hurtigt markedet ændrer sig. Giv os din sværeste udfordring og vi vil hjælpe dig med at løse den.

Med vores detail ekspertise og innovative teknologi bygger vi stærke, varige og prisvindende partnerskaber med vores kunder. Succesen som vi opnår er altid i fællesskab med dem. Vi introducerer dig gerne for en RELEX-kunde efter dit valg, for en ærlig og uforpligtende vurdering af vores løsninger. Vi er et brand der er til at stole på og RELEX Solutions leverer løsninger til en stærkt voksende kundegruppe. Her i blandt flere førende virksomheder, som Coop Denmark, FTZ, WHSmith, Morrisons og Rossmann, og vi har kontorer i Nordamerika og Europa. 

Hold dig opdateret om de seneste trends i detail planlægning ved at subscribe til vores ’Monthly digest’ her

Læs mere RELEX Solutions her

 


Kontakt
E-mail: Soren.Christensen@relexsolutions.com
Telefon: Søren Gram Christensen (mobil: +45 23 66 18 82)
Web: www.relexsolutions.com
Adresse: Sankt Gertruds Stræde 5, 1. sal
Postnummer: 1120
By: København K.

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk