detailfolk.dk udfordrer de eksisterende jobportaler


Dato: 05-05-2015 12:51:49
 

Med ubegrænset jobmarked til en årlig fast, lav pris vil detailfolk.dk udfordre de eksisterende jobportaler. Derudover kan det nye tiltag også vække de passivt søgende, forklarer stifteren.

Det skal være lettere for kandidater og virksomheder i detailbranchen at finde hinanden.

Det er ambitionen bag et nyt jobmarked på brancheportalen detailfolk.dk, der er 100 % målrettet detailbranchen.

- Vi vil gerne vende op og ned på den traditionelle tankegang og forretningsmodel, der i dag er hos de eksisterende jobportaler. De tider, hvor man købte et stykprodukt, er forbi. Det handler om at gøre det enkelt og overskueligt. Derfor tilbyder vi en fast pris uanset forbrug, lidt som man kender det fra tele- og fitnessbranchen, siger stifter Dennis Clausager, der tilbyder virksomhederne jobmarked ad libitum til en introduktionspris på 6.000 kroner om året.

Kan ramme de passivt jobsøgende

Detailfolk.dk har siden juni 2012 samlet og inspireret detailbranchen med daglige nyheder og tendenshistorier. Brancheportalen har i dag mere end 35.000 besøg om måneden – et tal, der stiger støt måned for måned.

Med de mange besøgende har det nye jobmarked en anden fordel i forhold til de etablerede jobportaler. Udover at ramme de aktivt jobsøgende kan detailfolk.dks jobmarked nemlig også vække nysgerrigheden hos dem, der ikke umiddelbart leder efter nyt job. Jobopslagene optræder nemlig side om side med det relevante detailindhold, som detailfolk.dk hver dag leverer på hjemmesiden og i det daglige gratis nyhedsbrev til tusindvis af detailfolk.

- Det, jeg hører fra de HR-ansvarlige blandt vores kunder, er, at det specielt er svært at ramme de passivt søgende, og man mangler nye jobkanaler. Det er her, hvor vi gør en kæmpe forskel. Vi har mange tusind besøgende hver eneste måned, der alene kommer på grund af det relevante indhold, vi leverer til detailbranchen. Dem kan vi lige pludselig gøre opmærksomme på, at deres drømmejob nu er ledigt, uden de selv var klar over, at de var jobsøgende, forklarer Dennis Clausager.

Han understreger, at detailfolk.dk naturligvis også har en jobagent som de etablerede jobportaler.

- Her adskiller vi os ved at have stillingstitler, branchekategorier og andre filtre, der er 100 procent målrettet detailbranchen, siger detailfolk.dk-stifteren.

Store detailkæder er allerede med

Virksomheder som JYSK, Humac, 3, Bolia og Chain Index er allerede på kundelisten på det nye jobmarked, og mange flere detailvirksomheder er på vej, forklarer Dennis Clausager.

- Lanceringen af jobmarkedet er kun første del af ambitionen om at skabe Danmarks mest værdiskabende jobmarked for detailbranchen, siger han.

FAKTA

  • Detailfolk.dk blev lanceret 8. juni 2012
  • Er i dag Danmarks førende portal og netmedie målrettet detailbranchen på tværs af branchekategorier
  • Har mere end 35.000 besøg om måneden, og tallet stiger fortsat måned for måned
  • Ønsker at inspirere og formidle viden og tendenser til detailbranchen på tværs af branchekategorier - uden betalingsvægge eller medlemsskab
  • Har den 5. maj 2015 lanceret nyt jobmarked og tilbyder ubegrænset jobmarked for kun 6.000,- årligt

Besøg jobmarkedet på detailfolk.dk her

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra detailfolk.dk:


Detailfolk.dk er til salg - Partnerskab eller fuld afståelse på attraktive vilkår
detailfolk.dk fejrer 3 års fødselsdag med succes og fortsat vækst

Om detailfolk.dk

Detailfolk.dk er et netmedie og en brancheportal der blev lanceret den 8. juni 2012, og vi er dag en af Danmarks førende portaler målrettet detailbranchen på tværs af branchekategorier.

Besøg os på detailfolk.dk


Kontakt
E-mail:
Telefon: 32942027
Web: www.detailfolk.dk
Adresse: A. P. Møllers Allé 9B
Postnummer: 2791
By:

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk