Kender du de 5 gode grunde til at blive partner i Forbrugsforeningen?


Dato: 10-11-2020 10:55:01
 

Mens flere og flere butikskæder lukker deres kundeklubber og nedlægger rabatordninger, der har vist sig tidskrævende at administrere for personalet og svære at gennemskue for kunderne, holder Danmarks største indkøbsfællesskab fast i en filosofi, der er lige så enkel, som den er effektiv.

Det er der en indlysende grund til. Der er nemlig tale om et et langtidsholdbart loyalitetskoncept, der virker. Også i en tid hvor meget er under forandring, og hvor der fx er kommet webshops til som supplement til de fysiske butikker.

Forbrugsforeningens medlemmer er glade for den kontante bonus, de automatisk optjener når de handler via foreningens betalingskort. Og de 4500 butikker og webshops, der allerede er partnere hos Danmarks største og bredeste indkøbsforening, har adskillige gode grunde til at være tilfredse med samarbejdet.

Her får du 5 indlysende gode grunde til at blive partner:

1. Du får adgang til flere loyale kunder  Forbrugsforeningens 225.000 medlemsfamilier handler oftere de steder, hvor de får bonus. Besøgsfrekvensen øges typisk 12-25 %, i enkelte tilfælde helt op til 100 %.
2. Dine kunder køber mere. Eksisterende partneres indrapporterede data viser, at Forbrugsforeningens 300.000 kortholdere i gennemsnit lægger 18-38 % mere i kurven, end de øvrige kunder.
3. Det er nemt for dig i hverdagen. Kunden betaler varens fulde pris i butikken - ingen administration og ingen udregninger ved kassen. Forbrugsforeningen sørger for at overføre bonuskroner direkte til kunden. Bonussatsen er aftalt med dig.
4. Du er sikker på at få dine penge. Forbrugsforeningen garanterer for alle betalinger, der er gennemført med foreningens betalingskort. Dine penge bliver automatisk overført til dig en gang om måneden. Der er ingen transaktionsgebyrer til Nets.
5. Du får større synlighed. Forbrugsforeningens medlemmer elsker bonus, og de søger aktivt efter, hvor de kan få den. Alle partnere er automatisk med i søgninger på fbf.dk og i foreningens app.

Desuden er der gode muligheder for målrettet og effektiv segmenteret individuel markedsføring. Fx via foreningens meget læste nyhedsmail, som har en åbningsrate på op til 56 %.

Med andre ord: Mange fordele for både partnere og kunder. Win-win. Sådan som en god handel skal være.
---------------------
Sig JA TAK til godt selskab og flere loyale kunder i webshoppen og butikken Det er let at blive partner i Danmarks største indkøbsforening. Hvis du har en Dankort-forbindelse, klarer Forbrugsforeningen resten, og der er intet transaktionsgebyr til NETS på medlemskortet. Du skal bare tage godt imod flere loyale kunder, som handler hos dig oftere og køber mere end gennemsnittet.

Se proceduren trin for trin her: Sådan bliver du partner i Forbrugsforeningen

Du er også velkommen til at kontakte Forbrugsforeningen på 33 18 86 20 (Man - torsdag
10:00 - 16.00. Fredag 10:00 - 15:00) eller skrive til salg@fbf.dk

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra Forbrugsforeningen:


Ny undersøgelse: Dette loyalitetskoncept har Danmarks mest loyale kunder
Førende sportskæde: Vi skal altid være, hvor kunderne er
Ny stærk konkurrencefordel til Forbrugsforeningens samarbejdspartnere
Sådan øger butikker og webshops forårsomsætningen
Gør din forretning til et aktivt tilvalg - så tiltrækker og fastholder du flere loyale kunder som køber mere
Vigtigere end nogensinde at tiltrække og fastholde flere loyale kunder
Sådan tænkte Forbrugsforeningen kreativt og hjalp sine samarbejdspartnere i en svær tid
Forårsudgaven af effektivt annoncemedie er klar
Måltidskasserne boomer
Omsætningsrekord og medlemsfremgang i Danmarks største indkøbsforening
Partnere vender tilbage, når kunderne siver til konkurrenten
Sådan får du ekstra digitale kontaktpunkter og adgang til flere købestærke kunder
Medlemsblad understøtter medlemmernes loyalitet
Kampen om loyale kunder vindes med unikt kort

Om Forbrugsforeningen

Forbrugsforeningen er et stærkt loyalitetskoncept, der samarbejder med flere end 4.000 fysiske butikker og heraf 500 webshops, som gennem samarbejdet får adgang til en attraktiv og pengestærk kundegruppe, der kommer oftere og køber mere, når de kan anvende Forbrugsforeningens betalingskort. 

Forbrugsforeningen er en kundeklub med veldokumenteret effekt. Som partner kan du få flere loyale kunder, som ikke bare har større basketsize og højere frekvens, men også er mindre prisfølsomme. Ifølge foreningens egne data handler medlemmerne op til 12-100% oftere og kommer op til 18-57% mere i indkøbskurven end gennemsnittet.

I CBS-undersøgelsen ’Loyalitet i turbulente tider’ (2023) kom Forbrugsforeningen (i lighed med en tilsvarende undersøgelse fra 2015 og 2016) på NPS-førstepladsen, senest med en Net Promotor Score på 43.

Desuden fremgik det af undersøgelsen, at 9 ud af 10 (92%) medlemmer af Forbrugsforeningen gav udtryk for, at ’monetær belønning (altså muligheden for at optjene bonus) er vigtigt for deres medlemskab’.

Forbrugsforeningen er Danmarks ældste og største medlemsejede kundeklub. Foreningen er en del af den danske andelsbevægelse og har siden har siden 1886 skaffet fordele til foreningens medlemmer samt omsætning til de tilknyttede danske butikker og webshops.

Vil du vide mere om dine muligheder for et samarbejde, er du velkommen til at kontakte Forbrugsforeningen på 33 18 86 20 eller til at læse mere på Jatak.fbf.nu


Kontakt
E-mail: fbf@fbf.dk
Telefon: 33 18 86 20
Web: www.forbrugsforeningen.dk
Adresse: Knabrostræde 12
Postnummer: 1210
By: København. K.

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk