Matas udvider samarbejdet med RELEX Solutions - en integreret løsning er vejen frem


Dato: 22-06-2020 08:46:47
 

 

 

Efter Matas er kommet godt i gang med implementeringen af deres supply chain løsning fra RELEX Solutions, har de valgt at udvide samarbejdet, som fremover også vil inkludere planogrammer og optimering af plads på hylderne.

København d. 17. juni 2020. Danmarks største butikskoncern inden for skønhed, sundhed og helse, Matas, står nu klar til at udvide samarbejdet med deres detailoptimeringseksperter RELEX Solutions. Matas ønsker en integreret løsning som skal samle deres supply chain og space løsning. RELEX vil dermed fremover ikke kun hjælpe Matas med at fremtidssikre, at der er varer på hylderne, når kunderne skal bruge dem ude i deres 270 butikker landet over, men også sikre at pladsen på hylderne er brugt optimalt. Samarbejdet startede allerede i efteråret 2019, og nu kan Matas se frem til at bygge videre på projektet ved at samle deres løsninger i en og samme cloud-basererede software.

Matas’ mål med udvidelsen er at integrere deres processer og anvende efterspørgselsforecast beregnet i RELEXs supply chain løsning til også at optimere deres planogrammer, så butikkerne bedre kan udnytter pladsen på deres hylder. De nye og mere automatiserede processer vil drive en bedre effektivitet, og samtidigt gøre det muligt at anvende data på tværs af de to discipliner til gavn for kvaliteten af både supply chain og space beslutninger. 

Lars Kejser Bob, Head of Assortment Planning and Space Management hos Matas udtaler: 

"Vi ser store fordele i at udvide samarbejdet ved at sammenkoble vores Supply chain- og Space løsning og dermed opnå en større udnyttelse af data, som bidrager til forøget effektivitet og nøjagtighed, og derigennem øge kvaliteten ud mod vores butikker markant-d en RELEX forstærket beregningskraft, kan vi fokusere på det essentielle ved vores sortimentsstrategi, og drive et mere effektivt og optimalt sortiment”.

“Det er et kæmpe skulderklap til os når vores kunder, allerede inden første projektafslutning begynder at se udviklingspotentialer i at optimere flere af deres processer og planlægning med RELEX”  siger Søren Gram Christensen, Country Manager, RELEX Solutions og tilføjer: “Vi ser frem til det udvidede partnerskab mellem RELEX og Matas, og til at se endnu en kunde drage fordel af at samle flere forretningsområder i vores integrerede løsning”.

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra RELEX Solutions:


Industry Talk Webinar: Hvordan du håndterer stigningen i e-handel
nemlig.com imødekommer en stigende efterspørgsel med hjælp fra RELEX
Industry Talk Webinar: Hvad har detailindustrien lært fra den globale sundhedskrise?
Gør en forskel: Reducer madspild og CO2 udledning ved brug af forecasting
Strategier til at imødekomme efterspørgselsvariationen mellem de nødvendige og mindre nødvendige varer
RELEX Solutions udnævnt til leder i rapport om planlægningssoftware til detailhandlen
Effektiv styring af efterspørgselsstigninger som følge af Coronavirus
Skal vi mødes til nordens største Supply Chain konference?
RELEX's Detail trends forudsigelser for 2020
Gik du glip af årets første konference for detailplanlæggere?
Urbanisering i en tid med Living Retail
Forandringsagenter i en tid med Living Retail: Magtskiftet
Årets første RELEX Live konference bliver i København
Tid til "Living Retail": Hvordan følger vi med når forandring er den eneste konstant?
Nordic Nest samarbejder med RELEX for bedre at håndtere vækst
Matas vælger RELEX til at effektivisere deres Supply Chain
Case Derome: At sikre en succesfuld implementering og forandringsproces under hastig vækst
Coop Danmark styrker sin planlægningsstrategi med RELEX
Amerikanske AutoZone samarbejder med RELEX Solutions om forecasting og optimering af vareforsyningen
RELEX Solutions opkøber Zenopt
Åhléns forstærker deres forsyningskæde med RELEX
Decision Science og pragmatisk artificial intelligence (AI) i detailbranchen

Om RELEX Solutions

RELEX Solutions er den førende udbyder af innovativ software til detailoptimering. Vores software er bygget til en tid med ’Living Retail’, hvor forandring er den eneste konstant, og dermed kan vi hjælpe detailhandlere med at tilpasse sig enhver fremtid hurtigere.

Vores cloud-baserede ’Living Retail Platform’ leverer pragmatisk AI på tværs at alle detailfunktioner og på en skala som med tiden nedbryder siloer, manglende fleksibilitet og ineffektivitet. Vi tilbyder en hurtig vej til værdiskabelse som bygger på et fundament af radikalt forbedret efterspørgsel forecasting og optimering af forsyningskæden. Vores kunder udnytter denne forbedret synlighed i forsyningskæden til at vinde adskillige fordele – optimering af plads og tilgængelighed på hylderne, mandskabsplanlægning, prissætning og kampagnestrategier, alt sammen tilgængeligt via en samlet platform.

I dag er RELEX en virksomhed i stærk vækst med +250 kunder som elsker os – spørg enhver af dem for en ærlig og individuel vurdering af vores team og softwareløsninger. Førende brands i Europa og Nordamerika stoler på RELEX. Heriblandt virksomheder såsom Coop Danmark, FTZ, Matas, Circle K, Nomeco og Smartbox.

Er du interesseret i at modtage supply chain planning ekspertise direkte i din mailbox? Så tilmeld dig vores månedlige content nyhedsbrev, hvor du kan følge med i de seneste trends

Læs mere RELEX Solutions her

 


Kontakt
E-mail: Soren.Christensen@relexsolutions.com
Telefon: Søren Gram Christensen (mobil: +45 23 66 18 82)
Web: www.relexsolutions.com
Adresse: Sankt Gertruds Stræde 5, 1. sal
Postnummer: 1120
By: København K.

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk