Matas vælger RELEX til at effektivisere deres Supply Chain


Dato: 01-10-2019 12:33:54
 

Matas styrker deres detailplanlægningsløsning ved at introducere forecasting og optimering af vareforsyningen. Målet er at forøge gennemsigtigheden i deres forsyningskæde og forbedre fleksibiliteten.

Matas, som leverer til 280 butikker i Danmark fra et centralt distributionslager, erstatter deres tidligere teknologi med en løsning til forecasting og optimering af vareforsyningen fra detailplanlægningseksperterne RELEX Solutions. RELEX’s teknologi vil forbedre gennemsigtighed på tværs af forsyningskæden, give en effektiv forecasting af kampagner samt støtte Matas’ voksende nethandel.

Med mere end 1.000 brands i deres sortiment håber Matas på at gøre det nemmere for kunderne at finde de produkter de søger i enhver af deres landsdækkende butikker, samtidig med at de øger salget, kan reducere lagerbeholdningen og opretholde en høj kundeservice. 

Matas kan også se frem til at optimere interne processer med en mere effektiv planlægning og opfølgning. Dermed kan de etablere et tættere samarbejde med kollegaer og leverandører, automatisere rutine opgaver og give deres planlæggere bedre muligheder for at bruge deres kompetencer.

“Vi ønskede os den bedst tilgængelige løsning i branchen som kan støtte os i den løbende transformering af vores drift,” siger Brian Gøbel Poulsen, Logistik Direktør hos Matas. “RELEX leverer et banebrydende og effektivt rebskab til forecasting og optimering af vareforsyning som kan hjælpe os med at nå vores mål om at øge gennemsigtighed og effektivitet i vores forsyningskæde.”

Matas vil gerne opgradere deres teknologi for at sikre, at de har de bedst tilgængelige redskaber på markedet til rådighed. “Vi kiggede på flere forskellige løsninger og valgte RELEX, fordi deres forecasting løsninger passer perfekt sammen med vores strategiske vision,” siger Poulsen. “RELEX’s løsning kommer med gode anbefalinger fra deres brugere, og med de resultater de har opnået andre steder, så er vi meget spændte på at se hvad vi kan opnå!”

“Det er altid meget givende at arbejde med en virksomhed som Matas som ser frem ad og går efter langsigtede løsninger” siger Søren Gram Christensen, Country Manager hos RELEX Solutions. “Vi er sikre på, at vi kan opnå de mål vi har sat sammen og ser frem til at starte denne rejse, som vil fremtidssikre Matas’ processer. At samarbejde med en respekteret virksomhed som Matas kan kun booste vores voksende omdømme og profil både globalt og nationalt.”

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra RELEX Solutions:


Matas udvider samarbejdet med RELEX Solutions - en integreret løsning er vejen frem
Industry Talk Webinar: Hvordan du håndterer stigningen i e-handel
nemlig.com imødekommer en stigende efterspørgsel med hjælp fra RELEX
Industry Talk Webinar: Hvad har detailindustrien lært fra den globale sundhedskrise?
Gør en forskel: Reducer madspild og CO2 udledning ved brug af forecasting
Strategier til at imødekomme efterspørgselsvariationen mellem de nødvendige og mindre nødvendige varer
RELEX Solutions udnævnt til leder i rapport om planlægningssoftware til detailhandlen
Effektiv styring af efterspørgselsstigninger som følge af Coronavirus
Skal vi mødes til nordens største Supply Chain konference?
RELEX's Detail trends forudsigelser for 2020
Gik du glip af årets første konference for detailplanlæggere?
Urbanisering i en tid med Living Retail
Forandringsagenter i en tid med Living Retail: Magtskiftet
Årets første RELEX Live konference bliver i København
Tid til "Living Retail": Hvordan følger vi med når forandring er den eneste konstant?
Nordic Nest samarbejder med RELEX for bedre at håndtere vækst
Case Derome: At sikre en succesfuld implementering og forandringsproces under hastig vækst
Coop Danmark styrker sin planlægningsstrategi med RELEX
Amerikanske AutoZone samarbejder med RELEX Solutions om forecasting og optimering af vareforsyningen
RELEX Solutions opkøber Zenopt
Åhléns forstærker deres forsyningskæde med RELEX
Decision Science og pragmatisk artificial intelligence (AI) i detailbranchen

Om RELEX Solutions

RELEX Solutions er den førende udbyder af innovativ software til detailoptimering. Vores software er bygget til en tid med ’Living Retail’, hvor forandring er den eneste konstant, og dermed kan vi hjælpe detailhandlere med at tilpasse sig enhver fremtid hurtigere.

Vores cloud-baserede ’Living Retail Platform’ leverer pragmatisk AI på tværs at alle detailfunktioner og på en skala som med tiden nedbryder siloer, manglende fleksibilitet og ineffektivitet. Vi tilbyder en hurtig vej til værdiskabelse som bygger på et fundament af radikalt forbedret efterspørgsel forecasting og optimering af forsyningskæden. Vores kunder udnytter denne forbedret synlighed i forsyningskæden til at vinde adskillige fordele – optimering af plads og tilgængelighed på hylderne, mandskabsplanlægning, prissætning og kampagnestrategier, alt sammen tilgængeligt via en samlet platform.

I dag er RELEX en virksomhed i stærk vækst med +250 kunder som elsker os – spørg enhver af dem for en ærlig og individuel vurdering af vores team og softwareløsninger. Førende brands i Europa og Nordamerika stoler på RELEX. Heriblandt virksomheder såsom Coop Danmark, FTZ, Matas, Circle K, Nomeco og Smartbox.

Er du interesseret i at modtage supply chain planning ekspertise direkte i din mailbox? Så tilmeld dig vores månedlige content nyhedsbrev, hvor du kan følge med i de seneste trends

Læs mere RELEX Solutions her

 


Kontakt
E-mail: Soren.Christensen@relexsolutions.com
Telefon: Søren Gram Christensen (mobil: +45 23 66 18 82)
Web: www.relexsolutions.com
Adresse: Sankt Gertruds Stræde 5, 1. sal
Postnummer: 1120
By: København K.

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk