nemlig.com imødekommer en stigende efterspørgsel med hjælp fra RELEX


Dato: 01-06-2020 12:24:58
 

 

Danmarks største online supermarked nemlig.com går sammen med RELEX Solutions for at styre en tiltagende efterspørgsel på online dagligvarer endnu bedre.

København d. 1. juni 2020. Danmarks første og eneste 100% online supermarked nemlig.com, samarbejder med detailoptimeringseksperterne RELEX Solutions, om at effektivisere forsyningskæden med innovativ teknologi baseret på kunstig intelligens

Samarbejdet omhandler en samlet forecast løsning, som også skal gøre det mere effektivt for online supermarkedet at lave prognoser for salget pr. vare, herunder kampagner og prisnedsættelser. Yderligere vil RELEX hjælpe nemlig.com med at optimere vareforsyningen og gøre det nemmere for dem at matche den stigende efterspørgsel. Dermed kan nemlig.com se frem til en forbedret effektivitet og gennemsigtighed i forsyningskæden, som vil sikre dem forøget tilgængelighed af varer samt minimering af madspild.

RELEX vil etablere et helt nyt system til nemlig.com, der tilbyder en automatiseret og cloud-baseret løsning, der effektiviserer tidligere manuelle processer. Dette vil hjælpe nemlig.com med at kontrollere vareforsyningen - også under den massive vækst og efterspørgselsstigning som onlinesupermarkedet oplever.  

”Vi oplever meget stor vækst, så det er utrolig vigtigt med en løsning, som giver os mere kontrol over vareflowet, som er fleksibel og som nemt og hurtigt kan tilpasses forandringer. Med RELEX har vi mulighed for at tage vores supply chain til et nyt niveau, og vi er imponeret over hvor gode teamet har været til at forstå vores behov for en unik løsning i markedet”. siger Jack Enevoldsen, Kategoridirektør hos nemlig.com og tilføjer: ”Vores nye løsning blev sat på prøve under COVID-19 pandemien, og selv under så uforudsigelige omstændigheder har RELEX bevist hvor ubesværet vi kan tilpasse vores løsning under nye og hastigt forandrende vilkår”.

Søren Gram Christensen, Country Manager, RELEX Solutions tilføjer: “Online dagligvarehandel er en del af fremtiden, og det er spændende at drage ud på en fælles vækstrejse sammen med nemlig.com. Vi ser frem til at støtte Danmarks førende online supermarked samt bruge vores erfaringer fra traditionelle dagligvareforhandlere og andre online supermarkeder til at optimere nemlig.coms vareflow”.

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra RELEX Solutions:


Matas udvider samarbejdet med RELEX Solutions - en integreret løsning er vejen frem
Industry Talk Webinar: Hvordan du håndterer stigningen i e-handel
Industry Talk Webinar: Hvad har detailindustrien lært fra den globale sundhedskrise?
Gør en forskel: Reducer madspild og CO2 udledning ved brug af forecasting
Strategier til at imødekomme efterspørgselsvariationen mellem de nødvendige og mindre nødvendige varer
RELEX Solutions udnævnt til leder i rapport om planlægningssoftware til detailhandlen
Effektiv styring af efterspørgselsstigninger som følge af Coronavirus
Skal vi mødes til nordens største Supply Chain konference?
RELEX's Detail trends forudsigelser for 2020
Gik du glip af årets første konference for detailplanlæggere?
Urbanisering i en tid med Living Retail
Forandringsagenter i en tid med Living Retail: Magtskiftet
Årets første RELEX Live konference bliver i København
Tid til "Living Retail": Hvordan følger vi med når forandring er den eneste konstant?
Nordic Nest samarbejder med RELEX for bedre at håndtere vækst
Matas vælger RELEX til at effektivisere deres Supply Chain
Case Derome: At sikre en succesfuld implementering og forandringsproces under hastig vækst
Coop Danmark styrker sin planlægningsstrategi med RELEX
Amerikanske AutoZone samarbejder med RELEX Solutions om forecasting og optimering af vareforsyningen
RELEX Solutions opkøber Zenopt
Åhléns forstærker deres forsyningskæde med RELEX
Decision Science og pragmatisk artificial intelligence (AI) i detailbranchen

Om RELEX Solutions

RELEX Solutions er den førende udbyder af innovativ software til detailoptimering. Vores software er bygget til en tid med ’Living Retail’, hvor forandring er den eneste konstant, og dermed kan vi hjælpe detailhandlere med at tilpasse sig enhver fremtid hurtigere.

Vores cloud-baserede ’Living Retail Platform’ leverer pragmatisk AI på tværs at alle detailfunktioner og på en skala som med tiden nedbryder siloer, manglende fleksibilitet og ineffektivitet. Vi tilbyder en hurtig vej til værdiskabelse som bygger på et fundament af radikalt forbedret efterspørgsel forecasting og optimering af forsyningskæden. Vores kunder udnytter denne forbedret synlighed i forsyningskæden til at vinde adskillige fordele – optimering af plads og tilgængelighed på hylderne, mandskabsplanlægning, prissætning og kampagnestrategier, alt sammen tilgængeligt via en samlet platform.

I dag er RELEX en virksomhed i stærk vækst med +250 kunder som elsker os – spørg enhver af dem for en ærlig og individuel vurdering af vores team og softwareløsninger. Førende brands i Europa og Nordamerika stoler på RELEX. Heriblandt virksomheder såsom Coop Danmark, FTZ, Matas, Circle K, Nomeco og Smartbox.

Er du interesseret i at modtage supply chain planning ekspertise direkte i din mailbox? Så tilmeld dig vores månedlige content nyhedsbrev, hvor du kan følge med i de seneste trends

Læs mere RELEX Solutions her

 


Kontakt
E-mail: Soren.Christensen@relexsolutions.com
Telefon: Søren Gram Christensen (mobil: +45 23 66 18 82)
Web: www.relexsolutions.com
Adresse: Sankt Gertruds Stræde 5, 1. sal
Postnummer: 1120
By: København K.

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk