Skal vi mødes til nordens største Supply Chain konference?


Dato: 09-03-2020 15:41:52
 

 

Spar penge på din billet og mød RELEX ved SupplyTech Insights d. 11 september 2020

D. 11 september 2020 afholdes SupplyTech Insights på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København. Det er nødvendigt for enhver moderne beslutningstager at være opmærksom på udfordringerne og mulighederne i forsyningskæden, og derfor udstyre sig med den nyeste og bedste teknologi til at imødekomme det. Deltagelse i konferencen vil give dig den seneste indsigt og værktøjer til at klare de fremtidige Supply Chain udfordringer og muligheder som din virksomhed står over for.

Følg en spændende agenda og lyt med når RELEX bliver en del af debatten og deltager med Kasper Kill, projektleder, RELEX Solutions som panelist ved debatten om ’Data based Supply Chain Optimization’. Det forgår på Scene A, hvor vi skal give vores bud på, hvordan man holder trit med kompleksiteten af moderne globale forsyningskæder, og hvorfor det er så nødvendigt, at virksomhederne kan se ud over grænserne for ikke at blive forældet. Denne session vil yderligere fokusere på, hvordan virksomheder kan drage fordel af og implementere databaseret optimering.

Kasper Kiil er blevet udvalgt til netop dette område, fordi han betragtes som ekspert inden for detailplanlægning, og har optrådt i den nationale presse om forsyningskæde spørgsmål flere gange. Desuden har Kasper en stærk akademisk baggrund og er en erfaren foredragsholder, der har præsenteret på RELEXs egne seminarer samt tredjepartsarrangementer. Han har også direkte erfaring inden for detailplanlægning fra sit arbejde hos RELEX Solutions, hvor han implementerer RELEX-software og understøtter nogle af de største dagligvareforhandlere i Danmark på udfordringer i forsyningskæden heriblandt Coop.

Udover at du kan møde Kasper, så vil RELEX være tilgængelig på eventet med en stand, hvor du kan komme forbi og sige hej og lære os bedre at kende, eller du kan med fordel forhåndsbooke et møde med en af vores eksperter. De kan fortælle dig om, hvordan vores +250 kunder udnytter forbedret synlighed i forsyningskæden, og hvordan vi kan hjælpe detailhandlere med at tilpasse sig enhver fremtid hurtigere med et væld af muligheder og fordele indenfor efterspørgsel forecasting og optimering af forsyningskæden. Hvormed du kan vinde adskillige fordele indenfor – optimering af plads og tilgængelighed på hylderne, mandskabsplanlægning, prissætning og kampagnestrategier, alt sammen tilgængeligt via en samlet platform. RELEX betragtes i dag som en af de førende eksperter i detailplanlægning på markedet, fordi vi har tilfredse kunder som elsker os og som du kan spørge for en ærlig og individuel vurdering af vores team og softwareløsninger. Førende brands i Europa og Nordamerika stoler på RELEX. Heriblandt virksomheder såsom Coop, FTZ, Matas, Circle K, AutoZone og Smartbox.

Læs mere om eventet her og spar penge når du booker din billet ved hjælp af vores rabatkode! Husk selvfølgelig at booke et møde med os også. Vi ses!

 

Del:

Følg denne virksomhed:


Flere cases og nyheder fra RELEX Solutions:


Matas udvider samarbejdet med RELEX Solutions - en integreret løsning er vejen frem
Industry Talk Webinar: Hvordan du håndterer stigningen i e-handel
nemlig.com imødekommer en stigende efterspørgsel med hjælp fra RELEX
Industry Talk Webinar: Hvad har detailindustrien lært fra den globale sundhedskrise?
Gør en forskel: Reducer madspild og CO2 udledning ved brug af forecasting
Strategier til at imødekomme efterspørgselsvariationen mellem de nødvendige og mindre nødvendige varer
RELEX Solutions udnævnt til leder i rapport om planlægningssoftware til detailhandlen
Effektiv styring af efterspørgselsstigninger som følge af Coronavirus
RELEX's Detail trends forudsigelser for 2020
Gik du glip af årets første konference for detailplanlæggere?
Urbanisering i en tid med Living Retail
Forandringsagenter i en tid med Living Retail: Magtskiftet
Årets første RELEX Live konference bliver i København
Tid til "Living Retail": Hvordan følger vi med når forandring er den eneste konstant?
Nordic Nest samarbejder med RELEX for bedre at håndtere vækst
Matas vælger RELEX til at effektivisere deres Supply Chain
Case Derome: At sikre en succesfuld implementering og forandringsproces under hastig vækst
Coop Danmark styrker sin planlægningsstrategi med RELEX
Amerikanske AutoZone samarbejder med RELEX Solutions om forecasting og optimering af vareforsyningen
RELEX Solutions opkøber Zenopt
Åhléns forstærker deres forsyningskæde med RELEX
Decision Science og pragmatisk artificial intelligence (AI) i detailbranchen

Om RELEX Solutions

RELEX Solutions er den førende udbyder af innovativ software til detailoptimering. Vores software er bygget til en tid med ’Living Retail’, hvor forandring er den eneste konstant, og dermed kan vi hjælpe detailhandlere med at tilpasse sig enhver fremtid hurtigere.

Vores cloud-baserede ’Living Retail Platform’ leverer pragmatisk AI på tværs at alle detailfunktioner og på en skala som med tiden nedbryder siloer, manglende fleksibilitet og ineffektivitet. Vi tilbyder en hurtig vej til værdiskabelse som bygger på et fundament af radikalt forbedret efterspørgsel forecasting og optimering af forsyningskæden. Vores kunder udnytter denne forbedret synlighed i forsyningskæden til at vinde adskillige fordele – optimering af plads og tilgængelighed på hylderne, mandskabsplanlægning, prissætning og kampagnestrategier, alt sammen tilgængeligt via en samlet platform.

I dag er RELEX en virksomhed i stærk vækst med +250 kunder som elsker os – spørg enhver af dem for en ærlig og individuel vurdering af vores team og softwareløsninger. Førende brands i Europa og Nordamerika stoler på RELEX. Heriblandt virksomheder såsom Coop Danmark, FTZ, Matas, Circle K, Nomeco og Smartbox.

Er du interesseret i at modtage supply chain planning ekspertise direkte i din mailbox? Så tilmeld dig vores månedlige content nyhedsbrev, hvor du kan følge med i de seneste trends

Læs mere RELEX Solutions her

 


Kontakt
E-mail: Soren.Christensen@relexsolutions.com
Telefon: Søren Gram Christensen (mobil: +45 23 66 18 82)
Web: www.relexsolutions.com
Adresse: Sankt Gertruds Stræde 5, 1. sal
Postnummer: 1120
By: København K.

Følg os på:


RetailDirect - En del af detailfolk.dk